OZBILJNI PLANOVI

Kristina: Kristijan i ja radimo na bebi, želim sina

Njemu je problem ako čuje da sam imala tri dečka, kazala je

Kristijan i Kristina. Instagram

A. K.

7.7.2021

Nakon što je napustila "Zadrugu" Kristina Spalević započela je zajednički život sa svojim dečkom Kristijanom Golubovićem. O Kristininom životu se dosta govorilo, a Kristijan je bio razočaran kada je čuo za detalje iz njene prošlosti. Kristina je U intervjuu za Pink.rs otkrila mnoge stvari i aktuelnosti iz svog života, pa priznala da njeni roditelji podržavaju vezu sa Kristijanom.

- Na moje veliko iznenađenje, podržali su našu vezu. Nisam to očekivala. Najviše sam se plašila njihove reakcije, osude, i to je bio izvor moje nervoze. Naravno, nisu ponosni na sve moje postupke, ne podržavaju što je bio oženjen, ali su shvatili da je ovo prava ljubav - kazala je.

Ukoliko bi srela Kristijanovu ženu kaže da bi joj bilo neugodno da joj se javi, bilo bi je sramota.

- Mislim da bi bilo jako neprijatno da je sretnem, na primjer, dok sam s njim. Sramota bi me bilo, meni je žao što se sve tako desilo. Nisam neka promiskuitetna djevojka koja nema blama i koja se ne stidi kada uradi nešto neispravno - rekla je.



Objava na Instagramu. Screenshot

U narednom periodu, kako je kazala, ona i Kristijan rade na bebi, a ona bi voljela da dobije sina.

- Imamo velike planove. Evo, ekskluzivno ću da potvrdim glasine - radimo na bebi! Voljela bih sina, voljela bih više djece. Razočarala sam se kada je test bio negativan, nadam se da sljedeći neće biti. Kao i svaka žena, i ja maštam da se udam i obučem vjenčanicu. Ali ne žurim, bitno je da smo zajedno i da planiramo porodicu. Osjećam da sam spremna za to sa njim - odlučna je Kristina.

Na pitanje šta joj je Kristijan zamjerio iz prošlosti rekla je da su u pitanju laži o momku iz Šapca i da je sve u redu.

- Njemu je problem ako čuje da sam imala tri dečka, to je banalnost. Čuo je tu laž za momka iz Šapca, ali sve je u redu sada - rekla je.

Kako je kazala još nije upoznala Kristijanovu porodicu, te da će u narednom periodu upoznati njegovog sina Lazara.

- Treba da upoznam Lazara. Nemam tremu, ne plašim se. Mislim da je to zato što smo mi generacijski blizu, pa ćemo vjerovatno zbog toga kliknuti. Sada mi je smiješno kad se sjetim početka našeg odnosa, govorio je: "Ma gdje ja da budem s njom, ona je za mog sina, po godinama snajka može da mi bude - rekla je Kristina.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.