NAKON IZLASKA IZ ZADRUGE

Rialda Karahasanović za "Avaz": Kenan i ja uveliko radimo na planovima za zajednički život

Bili smo 24 sata zajedno, a sada je malo i neobično kada on ode na svoju, ja na svoju stranu

Piše: N. Ajnadžić

13.7.2021

Kenan Tahirović i Rialda Karahasanović. Instagram

Rialda Karahasanović, Sarajka s beogradskom adresom, nakon finala rijaliti šoua "Zadruga", u kojem je osvojila visoku 14. poziciju, trudi se da stigne sve obaveze koje su je sačekale po izlasku iz Bijele kuće u Šimanovcima.

Za portal "Avaza" Karahasanović je kazala da je zadovoljna svojim učešćem u rijalitiju.

Karahasanović: Ponašanje za primjer. Instagram

Kao što je poznato, već drugog mjeseca u "Zadruzi" upilovila je u vezu s Kenanom Tahirovićem i ostali su zajedno do samog kraja.

- Velika mi je čast kada čujem klince od 17 ili 18 godina da kažu: „Svaka čast, ponašanje za primjer“. Da možemo Kenan i ja da budemo dva čovjeka na koje ta mlađa generacija može da se ugleda, i to je nešto što je meni relevantno - kazala je Karahasanović.

Iako su imali i uspona i padova, mnogi su u pitanje dovodili njihove emocije jedno prema drugom.


Karahasanović i Tahirović: Osam mjeseci veze. Instagram

- Uredu je između mene i Kenana sve. Sada imamo i puno obaveza i svega, pokušavamo da se „pohvatamo“, sa obzirom na to da smo deset mjeseci tamo, od toga osam mjeseci veze, 24 sata zajedno provodili. A sada je malo i neobično kada on ode na svoju, ja na svoju stranu. Ali uklapamo se, kako god. Ostaju planovi za zajednički život, već radimo uveliko na tome. Ali prosto, kako se kaže, jedno po jedno. Rekla sam da nam treba po jedan klon da bismo sve mogli stići i sprovesti u djelo ono što smo planirali - kroz smijeh nam je rekla Karahasanović.

U sutrašnjem printanom izdanju "Dnevnog avaza" pročitajte kompletan razgovor s Rialdom Karahasanovič u kojem se, osim na učešće u "Zadruzi", osvrnula i na karijeru, kao i na druge planove.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.