RIJALITI

Filip Car potvrdio raskid sa Minom, ne želi više da je vidi

Svako je otišao na svoju stranu, ja u apartman, a ona valjda kod mame, ne znam, rekao je

Filip Car: Potvrdio raskid. Instagram

L. K. P.

14.7.2021


Mina Vrbaški i Filip Car učesnici posljednje sezote rijalitija "Zadruga" raskinuli su sinoć tokom emisije "Narod pita" nakon što su im pušteni njegovi klipovi sa Sanjom Stanković.

Haos je nastavio kada se jedna gledateljica uključila u program.

-Mnogo je više kriv Car, a ona što je dozvolila to", rekla je.


Vrbaški i Car: Svađa tokom emisije. Printscreen

"A niste primjetili da se ona ponaša kao da je osvojila džek pot! Ja sam vakcinisan protiv toga! Ja sam nju izabrao, pa mora da me grize savjest. Svi moji prijatelji mi kažu da me ne prepoznaju. Bude li se ovako nastavljalo... Pa deset mjeseci sam sebi omču oko vrata stavljao. Ona se hrani time što se ja borim, nerviram, ali ja ne mogu, pričao je Car zbog čega je Mina napustila studio.


Filip se nakon toga oglasio ovim povodom i otkrio da su definitivno raskinuli i da želi da bude sam, te nema namjeru da se miri sa Vrbaški.


- Svako je otišao na svoju stranu, ja u apartman, a ona valjda kod mame, ne znam... Idem danas na jednu lokaciju da se koji dan dobro odmorim i stabilizujem, da se mogu suočiti sa mojima i ostalim stvarima. Možda sam juče pregrubo reagovao i pričao, ali bolje tako... Želim biti sam - poručio je Filip.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.