ZADRUGA 5

Milica Veselinović otvorila dušu cimerkama, evo šta joj je Irma rekla u karantini

Kad je neko pored mene gledat ću da uvijek budem tu za njega, i uvijek sam na kraju bila najgora, objasnila je Milica

Zadrugarke se osamile u dvorišti. Printscreen

L. K. P.

7.9.2021


Sandra Rešić, Aleksandra Subotić, Emilija Velemir i MC Aleks su se osamile u dvorišti i pomno pratile priču Milice Veselinović, koja je sa njima podijelila svoju ljubavnu priču.

-Ja sam bila tu uvijek, ja sam svoje roditelje zapostavila zbog njega. Srednju školu sam završila u Paraćinu. Tad nisam vidjela koliko sebe zapostavljam. Kad je neko pored mene gledat ću da uvijek budem tu za njega, i uvijek sam na kraju bila najgora - objasnila je Milica, pa je rekla kako je pratila "Zadrugu 4" i kroz nju shvatila da bi voljela da bude kao Sandra, rekla je Milica.


Nakon ove priče, dotakli su se Irme Sejranić, pa je Sandra objasnila:

-Nije komentator, komentarisati se i posvađati se sa svima. Ja sam nazvana komentatorom jer nisam ušla u vezu. Ja nisam komentarisala svakog. Poenta komentarisanja i ustajanja za stolom je iznošenje mišljenja - objasnila je Rešić, dok je Milica ispričala koju je scenu doživjela sa Irmom u karantini.

Milica se vratila na temu svog ljubavnog života, pa rekla šta joj je bitno kada je u pitanju odnos sa Mensurom Ajdarpašićem.

-Meni je bitno da moja majka shvati ovo za Mensura, da se on lijepo ponaša prema meni. Kod mene je greška što ne slušam , a moja majka je bila upravu za moju prošlu vezu. Šutila sam kad me je prevario, mislila sam da se neće opet ponoviti - rekla je Milica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.