RIJALITI

Otkriveno gdje se nalazi Miljana Kulić nakon diskvalifikacije iz "Zadruge"

Uhvaćena na neočekivanom mjestu vidno neraspoložena

Kulić: Diskavalifikovana iz "Zadruge". Printscreen

L. K. P.

13.9.2021

Miljana Kulić, sada već bivša zadrugarka, diskvalifikovana je iz pete sezone rijalitija, a sada je uhvaćena na pumpi.

Naime, Miljana je vidno neraspoložena sjedila ispred pumpe u Šimanovcima vjerovatno čekajući da neko dođe po nju.

Podsjetimo, Veliki šef poslao je pismo, a vođa Lepi Mića ga je pročitao.

- Zadrugari, zvanično vas obavještavamo da je Miljana diskvalifikovana zbog samoinicijativnog napuštanja "Zadruge", a televizija Pink će u skladu sa njenim ugovorom pokrenuti tužbu po hitnom postupku i potraživati 100.000 eura na iznos kazne. Pozdrav Veliki šef - glasilo je pismo.




Miljana je pravila haos na imanju "Zadruge 5", zbog toga što je nezadovoljna i razočarana što njen bivši momak Lazar Čolić Zola nije ušao u rijaliti.



Nišlijka je u nekoliko navrata tražila pažnju zadrugara, pa im je sve vrijeme govorila kako joj nije dobro. U jednom momentu ona je otišla u Rajski vrt gdje je napravila dramu zbog Zole.


Prilazili su joj zadrugari i pokušavali da je smire, a MC Damiro je bio ubjeđen da ona glumi sve vrijeme, što je Miljanu naljutilo još više pa je napravila još veću dramu, zbog čega je moralo da reaguje i obezbjeđenje.


Filip Car je na sve načine pokušavao da je smiri, pa je čak i jutro dočekao pričajući sa njom, međutim Kulić je nastavila da drami. Miljanu je smirivala i Olga Margitić, a nakon razgovora sa njom Kulićeva je otišla da jede, a zatim legla da spava.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.