UZNEMIREN PONAŠANJEM

Huso Mujić: Ne mogu da gledam kako mi Car zlostavlja kćerku

Ovo je užasno šta se dešava, njih dvoje nisu normalni

Dalila i Huso. Društvene mreže

A. K. / Alo

2.7.2022

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić progovorio je o nedoličnom ponašanju kćerke u rijalitiju "Zadruga", pa priznao da mu teško pada da gleda kako je Filip zlostavlja.

- Ovo je užasno šta se dešava, njih dvoje nisu normalni. Još prije nekoliko mjeseci sam govorio: Svega će biti, a kajanja najviše. Znao sam da se moja ćerka neće usrećiti sa Carem i da neće biti srećna nakon što je povredila svog muža - rekao je Huso za Alo, i istakao da i pored svih Dalilinih grešaka namjerava da je zaštiti.



- Dalilu ne pravdam niti sam ikada to radio, ali čak i da je najgora, ovaj teror nije zaslužila. Nijedna žena ne bi trebalo da trpi nasilje koje moja ćerka trenutno doživljava. Ona ne ume da šuti u svađi, provocira ga, uzvraća udarce… Odnos im je katastrofalan. Osjećam se jako bespomoćno kada vidim snimke na kojima neko davi moje dijete u bazenu, naježim se kada vidim da se u svađama gađaju kamenjem, vrijeđaju… Nažalost, ja joj ni na jedan način ne mogu pomoći, ruke su mi vezane. Ne bih mogao da gledam kako neko vrši nasilje nad osobom koju ne poznajem, a kamoli da budem miran dok neko moje dijete muči - iskren je bio Mujić, koji je svjestan da će njegovu kćerku kazna za javnu preljubu tek stići.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.