RED LJUBAVI PA RED MRŽNJE

Bilal opet ostavio Maju, ona mu poručila: Od ovoga nema ništa, ovdje se ja pitam

Za Filipa mi prebacuje, sebe ne smatram jadnicom da poslužim nekom za večer ili dva pa da glumim žrtvu po kući, rekla je Maja

Maja Marinković i Bilal Brajlović. Screenshot

Piše: A. K.

19.11.2022

U "Zadruzi" su sinoć novinari imali priliku postavljati pitanja, a nisu ostali pošteđeni ni Maja Marinković i Bilal Brajlović. Pitanju su bila vezana za njihov odnos, koji je od nedavno poljuljan.

- Što si Majo nervozna, što kažu da želiš da tučeš svog muža? - upitao je novinar.


Ne funkcioniše

- On je klinac. Nemam potrebu da se nadmećem, pravi lažne frke. Za Filipa mi prebacuje, sebe ne smatram jadnicom da poslužim nekom za večer ili dva pa da glumim žrtvu po kući. Ne cijeni me, ne pokazuje mi da se promijenio. Ne funkcioniše mi tu nešto, godine njegove i ponašanje. Ne zna da se ponaša, vjerovatno je navikao na te neke kombinacije - rekla je Maja.

- U dubini nisam zaboravila šta je uradio sa Majom, on je tad bio mrtav pijan. Zato mrzim kada se prepije, prošlo je 7 dana od tada. To što se sad smije i misli da je mangup, neka on sada progovori - rekla je Maja.

- Majo ne poštuješ ti njega, rekla si da je loš u sek*u, da ti ne odgovara. Šta tražiš u vezi sa njim? Ovo je bolesno, nije smiješno. Samo viče da nisi ku*va, idi se ubi ako je ovo tvoj život, ona nije normalna - dodao je Miki.


Nema poštovanja

- Ne valja to što sam počeo da radim neke stvari, koje je ona tražila od mene. To su druženje sa drugim ljudima. Ne družim se sa djevojkama, a ni sa muškarcima, ni sa njima se višem ne družim. Pričam istinu. Kad sam došao bio sam društven, zbog nje i ove veze, prestao sam to raditi. Ne osjećam se više dobro, postao sam takav, a sad se njoj ni to ne sviđa. To je veliki problem, a za nas ne postoji rješenje. Teško da ću biti sa njom, ona nije ništa promijenila kod sebe - rekao je Bilal, pa dodao:

- Treba da me poštuje, da me ne ponižava. Ne radim ništa, nikoga ne gledam. Ona stvarno nije normalna, sluša neki glas u svojoj glavi. Na njene ultimatume neću pristati, u izolaciji ću uzeti svoje stvari.

- Koliko si ti jadan - dodala je Maja.

- Ne možeš se promijeniti i to je to. Nismo u vezi, rekla mi je da sa njom niko ne može raskinuti da je ona Maja Marinković - dodao je Bilal.

- Od ovoga nema ništa, ovdje se pitam ja - rekla je Maja.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.