ZADRUGA

Filip Car poručio Aleks: Pokazao sam da Maja laže za Bilala Brajlovića, da mogu da budem sa njom, i nisam bio sa njom

Aleks je sasula Caru sve u lice i raskinula s njim, a on je djelimično okrivio za situaciju s Majom

Filip Car i Aleks. Pink

Pink.rs

20.12.2022

Aleksandra Nikolić je sredila sve svoje stvari, a potom otišla do sobe za izolaciju, gdje je Filip Car krenuo da se raspravlja sa njom.

- Kidala si mi živce. Čim ja počnem da budem ljubomoran, kidaju mi se živci. Radila si neke stvari. To ne može svako da skonta - rekao je Car.

Samo ti možeš da vidiš, je li? Kako sve vidiš ti... Dobro pa si ti to provalio - odgovorila je ona.

- I ovoj psihopati sam rekao. Žao mi je nje, ne bih bio za dva života sa njom. Ali ne može da igra i da provocira, jer ja za tri sata preokrenem. Samo prema tebi imam emociju, to sam rekao i njoj. Ili ću biti sa tobom ili neću biti ni sa kim - dodao je Filip, piše Pink.rs.

"Neću se svađati"

J*biga... Kad sam ja sinoć rekla onu rečenicu, svako treba da ustane i da prizna koga voli, poslije dva minuta si ti uradio šta si uradio - nastavila je Aleks.

- To je bilo upućeno mnogim ljudima. Ja sam pokazao da Maja laže za Bilala, da mogu da budem sa njom, i nisam bio sa njom - rekao je Car.

Sa njom budi, sa mnom više nemaš ništa. Ja sam ispala loša prema Dejanu, ti si takav prema meni. Meni se vratile emocije prema tebi dok sam bila sa Dejanom, tebi prema Maji dok si sa mnom - odgovorila je Nikolić.

- Neće ti moći ti prikriveni planovi koje imaš. Nešto ti previše vrtiš, nešto maslaš do zla Boga - istakao je Car.

Neka bude da ja maslam. Neću se svađati sa tobom, nema smisla da budemo zajedno - rekla je ona.

- Evo, neću piti više. Neke pjesme si pjevala, pa neka energija negativna... Ne bih tek tako ja napravio sr*nje - rekao je Filip.

"Ako ti treba nešto, daću ti"

Dobro, ja sam kriva. Nema potrebe da se raspravljamo, da razgovaramo, nema o čemu više da se razgovara - rekla je Aleks.

- Ti želiš da raskinemo? - pitao je Car.

Da. Vjeruj mi, baš me ne zanima. Sama je trebalo da znam sa kim ulazim u vezu, šta radim. Nemoj mi prilaziti. Za stolom kratko odgovori, ja ću isto tako. Slobodan si dečko, ja neću da budem sa tobom. Jesam se zaljubila u tebe, ali ne moram da budem sa tobom. Ako ti treba nešto, daću ti - rekla je Aleks.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.