ISKRENO

Stanija Dobrojević: Nadam se da ću se ostvariti kao majka, samo mi to fali

Ali ne žurim, da nekog upoznam jer mi svi govore da je pravo vrijeme, navela je starleta

Stanija Dobrojević: Fale mi samo djeca u životu. Instagram

E. A.

15.1.2023

Stanija koja uživa u svom penthausu u Rumi, otvorila je dušu i priznala da živi divno, ali joj ipak fale djeca i da se ostvari u ulozi majke, istakla je Stanija za srbijanske medije.

Ona se prisjetila veze s Markom Markovićem, ali nije željela da govori o raskidu:

- Mislim da postoji sudbina, nije se niko treći umiješao, kad budem imala dozvolu sa njegove strane, možda ispričam sad u ovo vrijeme sam trebala da imam bebe, kad smo raskinuli, to je bila katastrofa. Meni je vrijeme za porodicu, a život mi je inače idealan. Uživam istinski u životu, pa se nadam da će doći i taj pravi - rekla je Stanija.

Zatim je otkrila da planira usvojiti dijete, ako ne bude mogla da ima svoje.

- Da zašto da ne, ali zdrava sam, prava sam, mogu da imam svoju djecu. Ali ne žurim, da nekog upoznam jer mi svi govore da je pravo vrijeme. Ako dođe pravo vrijeme za pet, deset godina, pa mi do tad istekne taj biološki sat, mogu da usvojim, zašto da ne. Bilo bi grijeh da se ne nasljedi ovaj duh, ljepota, tijelo, karakter, nije to loše. Teško će biti samo sa mojim karakterom - navela je ona.

Stanija je dodala da joj brak nije primaran, već samo djeca i ljubav.

- Nije mi brak prioritet, vidim žene kako pate, ja samo želim sreću u ljubavi i da se ostvarim u ulozi majke, jedino to još nisam iskusila u životu - zaključila je Stanija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.