ZADRUGA

Kuma Ane Ćurčić iznijela šokantne detalje iz odnosa Aleks i Zvezdana

iskusila je nasilno ponašanje, imala je problem da ga se riješi, ispričala je Milena Kačavenda

Aleksandra Nikolić i Zvezdan Slavnić. YouTube/Print Screen

N. A.

20.2.2023

Aleksandra Nikolić do sada je bila u centru nekoliko skandala u rijaliti šou "Zadruga". Prvo je ostavila momka Dejana Dragojevića zbog Filipa Cara, a zatim se zbližila sa Zvezdanom Slavnićem koji je u rijalitiju javno prevario Anu Ćurčić sa Anđelom Đuričić. Kada je primjetio Aleksandrine poglede Zvezdan je ostavio Anđelu, pokušao da poljubi Aleks, što je ona odbila, a on tada pobjesnio.

Sada je kuma i prijateljica Ane Ćurčić, Zvezdanove bivše nevjenčane supruge, Milena Kačavenda, gostovala u emisiji "Izbacivanje", gdje je ispričala sve što do sada nije rekla o Zlavniću, a sve je iznenadila njenim otkrivanjem detalja njegovog odnosa sa Aleksandrom.

- Ja ću sada da otkrijem neke stvari, Aleks i Zvezdan se znaju od prije "Zadruge". Neke stvari smo saznali nakon njegovog ulaska. Ana nije slučajno stala na njenu stranu, postoje razlozi za to, to smo saznali nakon Zvezdanovog ulaska i to je dokumentovano. Aleks je imala ozbiljan problem sa Zvezdanom. Bili su u kontaktu, kada je Aleks shvatila udarila je put pod noge i zdimila. To se dešavalo godinu dana između dva rijalitija, Ana je stala u odbranu Aleksandre, postoje debeli razlozi za to - rekla je Milena i dodala:

Kuma tvrdi da je Aleks iskusila nasilno ponašanje Zvezdana.

- Ne znam da li ste obratili pažnju u nekon trenutku kada je Ana ušla u Zadrugu, Zvezdan je prišao Aleksandri i rekao: "Jesam li sam ja tebi nešto uradio?", Jesam li sam ja tebe napadao?" i unio joj se na 30 centimetara, ona se ukočila i rekla: "Nisi, sve je u redu". Ima strah od Zvezdana i postoje debeli razlozi za to, Ana je znala šta je Aleks prošla sa Slavnićem. Aleks je iskusila nasilničko ponašanje Zvezdana, imala je problem da ga se riješi - rekla je Milena.

Istakla je da vjeruje da je Aleks to ispričala Caru.

- Mislim da je Aleks to rekla Caru, i zato ima to koškanje između njega i Zvezdana. Ja sam bila frapirana, neki gradski ljudi su se uključili kako bi Aleks bila zaštićena - zaključila je Kačavenda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.