"AVAZ" NA LICU MJESTA

Sajam automobila u Beogradu: Raj za oči, ali bez popusta

U zasebnoj hali šepure se premijum brendovi

Sajam automobila u Beogradu - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4

21.3.2023

Beogradski sajam automobila 55. put otvara svoja vrata. Mnoštvo noviteta, reklo bi se, raj za oči, ali bez popusta, pa kupovina onima koji se na to odluče neće biti olakšana.

A u halama, ipak, postoji hijerarhija. U hali 3 šepure se glavni mangupi sajma, premijum brendovi Mercedes, Maybach, BMW, Mini, Maserati, Audi i Porsche.

Svi ostali automobilski brendovi koji su se odlučili pojaviti u Beogradu su u centralnoj hali 1.

Ovogodišnji Međunarodni salon automobila okupio je 250 izlagača, koji će predstaviti 33 automobilska i sedam brendova lakih privrednih vozila s više od 40 premijera.

Raj za oči u Beogradu  - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Premijerno će, ili kao noviteti, biti prikazani Audi Q8 e-tron i RS3, BMW X1, iX1, X5, Series 7 – i7, M4 CSL, Chery Omoda 5 i Tiggo 8 Pro, Citroen C4-X, Cupra Leon, Ford Ranger Raptor i Mustang, Geely Atlas Pro, Honda Civic, Hyundai IONIQ 6, Jeep Avenger, prvi električni model marke Jeep, Kia Niro, Picanto i Xceed, Maserati MC20 i Grecale, Mazda CX-60, MERCEDES-BENZ EQS SUV i GLC, MG sa 4 EV električnim modelom, MINI Cooper S Convertible; Nissan X-Trail sa e-power pogonom, Peugeot 408, Porsche 911 GT3 RS i Taycan Sport Turismo, Renault Austral, Škoda Enyaq RS iV, s najsnažnijim pogonskim sistemom Škode, Subaru BRZ i Solterra, Toyota bZ4X, Corolla Cross i Corolla Hybrid, Volkswagen ID.Buzz, električni i porodični minibus, i Multivan, Dacia predstavlja redizajn svih svojih modela, među kojima se izdvaja Jogger, Fiat 500 isključivo na struju, Opel Astra, Suziki pored kompletne game, dovozi novi SUV S-Cross, Volvo XC90 Recharge…

I ako nije dovoljno, tu je i novo izdanje Međunarodnog sajma motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“ na kojem je svoje mjesto obezbijedilo 60 izlagača, sa više od 40 brendova motocikala, kvadova i skutera i velikim brojem brendova moto-opreme.

Da se zavrti u glavi, reklo bi se, ali u Beogradu će se do 28. marta imati šta vidjeti. Kupiti, možda, manje-više, jer to ipak zavisi od dubine džepa, ali 55. Sajam automobila u Beogradu u potpunosti je opravdao očekivanja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.