LUKSUZ

Zavirite u superjahtu vrijednu 143 miliona funti, gdje će teškaši dočekati svoj meč

Borba između Povetkina i vajta se održava na Gibraltaru

Luksuz na Gibraltaru. Twitter

N. Demirović

23.3.2021

Luksuzni hotel na brodu - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Zavirite u nevjerovatnu superjahtu od 143 miliona funti, gdje će Dilijan Vajt (Dillian Whyte) i Aleksander Povetkin dočekati revanš u meč u teškoj kategoriji koji se održava narednog vikenda. Meč se održava na Gibraltaru, a Britanac kreće u potragu za osvetom ruskom protivniku.

Povetkin je pobijedio Vajta u avgustu, nokautom u petoj rundi, a sada vrijeme do meča provode u prvom luksuznom hotelu na svijetu za superjahte, hotelu Sunborn, na Gibraltaru.

Hotel je visok sedam spratova, što ga čini jednom od najvećih jahti na planetu. Ima 189 soba, od dvokrevetnih do penthouse apartmana - za neke sobe stoji da koštaju i do 2.000 funti za noć.

U mnogo tome će Vajt i Pvetkin moći uživati ili već uživaju. Mogu se zabavljati u brojnim restoranima na brodu, Uključuju restoran Barbary na gornjoj palubi, koji poslužuje mješavinu lokalne i egzotične kuhinje, dok se može pohvaliti impresivnim pogledom na marinu i Gibraltar Rock. Hotel također ima vlastiti kockarnicu, spa i fitnes, tako da bokseri mogu ostati u vrhunskoj formi prije borbe.

Ne treba reći da im se može dostaviti sve što požele.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.