BORILAČKI SPORT

Kormije: Bilo je tužno gledati Miočića

Žao mu nedakadašnjeg rivala

Kormije:. AGENCIJE

A. Vatreš

30.3.2021

Američko-hrvatski UFC borac Stipe Miočić izgubio je titulu svjetskog prvaka u teškoj kategoriji porazom od Kamerunca Frensisa Enganua (Francis Ngannou), koji ga je nokautirao u drugoj rundi.

Miočićev poraz prokomentirao je i njegov nekadašnji rival Danijel Kormije (Daniel Cormier), s kojim je odradio veliku trilogiju.

- Kao sportisti i komentatoru bilo mi je teško gledati Stipu između rundi. Njegov kut mu je govorio šta mora napraviti, a on je rekao da mu je sve jasno. Ipak, izgledalo je sve nekako tužno, barem sam se ja tako zbog njega osjećao. Vidio je koliko je teško podići energiju i krenuti naprijed. Mi borci se razumijemo. Znam Stipu i sigurno je htio u drugoj rundi biti aktivniji, ali u isto vrijeme je shvatao da će mu to donijeti nove probleme nakon svega što je doživio u prvoj rundi - rekao je Kormije za ESPN.

- Bilo mi je teško gledati, bio sam tužan. Stipe je djelovao izgubljeno nakon što je izgubio prvu rundu, i to na nogama, u tehnici udaranja. Svugdje gdje je mislio da ima prednost, bio je slabiji - zaključio je bivši prvak.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.