GREŠKA U KORACIMA

Otišao iz Voriorsa u Lejkerse da bi bio prvak, sad gleda Voriorse u finalu: Zlo mi je

Bejzmor je bivšem klubu i suigračima uputio urnebesno iskrenu poruku

Kent Bazemore. Arhiv

Piše: D. H.

28.5.2022

Golden State Warriorsi pobjedom protiv Dallas Mavericksa 4:1 izborili su plasman u NBA finale, u kojem čekaju pobjednika majstorice između Miamija i Bostona. Bit će im to šesto finale u posljednjih osam godina i prvo nakon 2019., otkako su ostali bez Kevina Djurenta (Duranta) i zbog ozljede na dvije i pol godine izgubili Kleja Tomsona (Klay)a Thompsona.

Prošlu je sezonu, u kojoj su ispali u play-inu, s njima proveo i veteran Kent Bejzmor (Bazemore), koji je na ljeto birao između ostanka u Warriorsima i odlaska u LA Lakerse. Procijenio je da će uz  Lebrona Džejsma (LeBron James) imati veću ulogu i bolju šansu za osvajanje naslova prvaka pa je prihvatio manje unosnu ponudu i jednogodišnji ugovor umjesto dvogodišnjeg.

No Lejkersi su ove godine igrali katastrofalno te nisu ni ušli u doigravanje, a Bejzmor je igrao manje nego lani u Warriorsima. Nakon što je Golden State osigurao finale, Bejzmor je bivšem klubu i suigračima uputio urnebesno iskrenu poruku: "Čestitam mojim prijateljima... Ali zlo mi je, brate."



Kenny Baze. Arhiv

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.