VELIKA ČAST

Jedan od najboljih sportista svih vremena je fan bh. košarkaša: "Dopada mu se način na koji igram"

Flojd Mejveder je sjedio pored terena i mahao je prema meni. Nastavio sam šutirati jer nisam vjerovao da maše baš meni, rekao je Garza

E. Ć.

14.10.2022

Mejveder i Garza. Twitter

Potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine i košarkaš Minesota Timbervolvsa Luka Garza prijatelj je s ni manje ni više nego legendarnim bokserom Flojdom Mejvederom (Floyd Mayweather).

Garza je nedavno otkrio da je imao priliku da razgovara s bokserom i jednim od najbogatijih sportista svijeta. U meču protiv Lejkersa bh. košarkaš je ubacio 15 poena za 12 minuta, a sve vrijeme je gledao prema prvom redu gdje je sjedio Mejveder.

- Flojd Mejveder je sjedio pored terena i mahao je prema meni. Nastavio sam šutirati jer nisam vjerovao da maše baš meni - rekao je Garza.







Objasnio je da je Kejd Kaningem (Cade Cunningham) razgovarao s Mejvederom, a onda je pozvao našeg košarkaša rekavši mu da legnedarni bokser želi razgovarati s njim.

- Pitao sam se šta se dešava. Otišao sam do njega, pričali smo i rekao mi je da me prati kroz kompletnu koledž karijeru. Dopada mu se način na koji igram i poručio mi je da moram ići iz Detroita. Rekao sam mu da to i namjeravam učiniti - ispričao je Garza.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.