ZALJUBLJENIK U OVAJ SPORT

Trijumf košarkaša pratio je i Azur Terzić, brutalno pretučeni mladić iz Cazina: "Zove nas poslije utakmice i prve riječi su bile pobjeda"

Azur mi je rekao da pozdravim sve njegove ljude i zahvalim se za svu podršku i pozdrave koje mu prenosimo, napisao je njegov prijatelj Haris Samardžić

Terzić: Bodrio bh. košarkaše. Facebook / Anadolija

E. Ć.

11.11.2022

Veliku pobjedu desetkovane košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine nad Mađarskom (83:78) pratio je i Azur Terzić, mladi košarkaš iz Cazina koji je brutalno napadnut zbog čega je bio i u komi.

Prije nesreće Azur je živio košarku, a nadamo se da će se što prije oporaviti i vratiti na košarkaške terene. Nije mogao da večeras ne gleda "Zmajeve". Njegov prijatelj Haris Samardžić je gledao meč sa njim, a objavio je fotografiju mladog Cazinjana iz bolnice koji je pozdravio sve ljude i zahvalio na podršci koju mu pružaju.


Prvu četvrtinu utakmice smo u vodstvu. Azur mi je rekao da pozdravim sve njegove ljude i zahvalim se za svu podršku i pozdrave koje mu prenosimo! Naš maneken se oporavlja, večeras uz našu kosarkašku reprezentaciju i zove nas poslije tekme i prve riječi su: pobjeda!

Bit će tvoje sve pobjede, ako Bog da, košarkaške i životne! Sutra, i od sutra svake iduće subote, igramo utakmicu podrške našem šampionu. Očekuje nas Zuka sve sutra i pratit će nas!

Inače, sutra se od 18:30 sati održavaju novi protesti u Cazinu. Podsjećamo, Azur Terzić, mladi košarkaš KK Igman Burch, pronađen je iza diskoteke Advantage slomljene kičme 2. oktobra, nekoliko metara ispod stražnjih vrata diskoteke.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.