TENZIJE U STARTU

Počinje finale ABA lige, Partizan najavio da će napustiti teren ako...

KK Partizan Mozzart Bet je odlučan u stavu da će svako fizičko ugrožavanje ekipe dovesti do napuštanja parketa

Zvezda i Partizan. Screenshot

D. H.

13.5.2024

Večeras počinje finalna serija ABA lige između Crvene zvezde i Partizana.

Prednost domaćeg terena imaže Zvezda koja će večeras od 20:30 ugostiti vječitog rivala u u hali “Aleksandar Nikolić“.

Kasno sinoć oglasili su se crno-bijeli koji očekuju sve precizne informacije u vezi bezbjednosnih protokola prije utakmice, za vreme utakmice i posle utakmice". Poručili su će svako fizičko ugrožavanje ekipe dovesti do napuštanja parketa.

„Uoči meča, za ponedjeljak, 13.05. je zakazan još jedan sigurnosni sastanak za 11 sati u sjedištu MUP. Od tog sastanka, KK Partizan Mozzart Bet očekuje sve precizne informacije u vezi sigurnosnih protokola prije utakmice, za vrijeme utakmice i poslije utakmice, kao i garancije sigurnosti za sve aktere meča i članove delegacije Kluba,“ navodi branilac ABA titule i dodaje:

„Naravno, očekuje se i striktna primjena navedenih protokola tokom čitave finalne serije, bez obzira na to koji Klub je domaćin utakmice. KK Partizan Mozzart Bet je odlučan u stavu da će svako fizičko ugrožavanje ekipe dovesti do napuštanja parketa dok se ne stvore uslovi za nastavak utakmice“, naveli su iz Partizana.

Inače, oglasila se i Crvena zvezda koja apeluje na fer i sportsko navijanje.

„Nemojte da nosite upaljače, rančeve, bilo kakve torbice, kovani novac. Takođe, na ulazima će da se oduzimaju i flašice sa pićima! KK Crvena zvezda još jednom apeluje na sve naše Zvezdaše koji će se u ponedeljak naći u hali „Aleksandar Nikolić“ da ne nasjedaju na bilo kakve provokacije, ne bacaju ništa na teren, ne vrijeđaju nikoga i ambijentom za koji ne sumnjamo da će da bude „vjetar u leđa“ pomognu našem timu da dođe do vrlo važne pobjede – navodi se u saopštenju KK Crvena zvezda", zaključeno je u saopštenju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.