NOGOMET

Maradona preuzeo predsjedničku ulogu pa navijače pozdravljao iz Hummera

Screenshot

Index.hr

17.7.2018

Dijego Armando Maradona (57) proglašen je novim predsjednikom Dinamo Bresta čiju će dužnost obnašati sljedeće tri godine.  

Čelnu poziciju bjeloruskog kluba jedan od ponajboljih nogometaša svih vremena prihvatio je još u maju, no službeno predstavljanje prolongirao je zbog Svjetskog prvenstva u Rusiji na kojem je obnašao dužnost ambasadora Međunarodne nogometne federacije (FIFA-e). 

 - Trebao mi je izazov, odnosno važan projekt kako bih dokazao da nikada nisam prestao raditi. Prošlu godinu proveo sam na odmoru, ali sada se vraćam radnim navikama. Želim dokazati svoje sposobnosti i uvjeren sam kako ću biti izvrstan dužnosnik -  poručio je Dijego Armando Maradona na početku svojeg predsjedničkog mandata.

Sa šalom oko vrata, Dinamovim navijačima obratio se na klupskom stadionu na kojem se sakupilo dvadesetak hiljada navijača. Sa svrhom da doček bude zapamćen, okupljene je pozdravljao i iz Hummera, koji je na tartan stazi kružio oko tribina. 

 - Imajući u vidu da će Dijego Armando Maradona živjeti u Brestu, vjerujem kako će ljudi iz svih krajeva svijeta dolaziti gledati naše utakmice - izjavio je jedan od direktora kluba, koji je u skoro pa šezdesetogodišnjoj historiji osvojio tri nacionalna kupa i jedan superkup. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.