NOGOMET

Real Madrid: Kovačić je normalno trenirao, nema govora o bojkotu

Mateo Kovačić ( Arhiv)

Fena

7.8.2018

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić u utorak je normalno trenirao sa saigračima u Real Madridu, a klub je demantirao napise španskog sportskog dnevnika ''Marce'' o njegovom bojkotiranju treninga. 

To je apsolutno neistinito - rekao je portparol Real Madrida. 

''Marca'' je u ponedjeljak izvijestila kako je 24-godišnji vezni igrač saopćio klubu da neće trenirati dok se ne riješi njegov status, odnosno dok ga ne puste da prijeđe u drugi klub gdje bi konstantno igrao u prvoj postavi.

Kovačić je u utorak počeo trening s grupom igrača, a onda nastavio sam vježbati na terenu i u teretani - izvijestio je Real Madrid, objavivši na svojoj internetskoj stranici fotografije s treninga na kojima je i hrvatski reprezentativac. 

Trening je, kao i inače, bio zatvoren za medije.

''Marca'' je u utorak izvijestila kako je "Real Madrid popustio" i da će posuditi Kovačića na godinu londonskom Čelziju. Klub nije potvrdio tu informaciju. 

- Nemam pojma o tome - rekao je portparol Reala.

Kovačić nije bio dostupan za komentar, a njegov zastupnik Niki Vuksan (Nikky Vuksan) nije odgovorio na upit. 

Mateo Kovačić je u Real Madridu tri godine te ima ugovor na još tri sezone, do ljeta 2021. Ekipa Real Madrida, s predsjednikom Florentinom Perezom na čelu, u srijedu se vraća u Madrid s američkih priprema.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.