NOGOMET

Zakarić otkrio zanimljivu raspravu s Prosinečkim: Hoću li dobiti poziv, jer igram u Partizanu

Treba da bude smijeha i šale u sportu

Arhiv

Kurir.rs

26.10.2018

Nogometaš BiH i Partizana Goran Zakarić u intervju za "Kurir.rs" govorio je o predstojećim utakmicama kluba te o bodovnom zaostatku u odnosu na Crvenu zvezdu. 

Bivši igrač Željezničara smatra da je prednost Zvezde od 9 bodova na tabeli dostižna.

- Zaostatak od 9 bodova nije mali, ali nećemo odustati od cilja. Dat ćemo svoj maksimum. Vjerujem da možemo da ih stignemo. Bodovi se dijele i ako budu u prednosti, ona će biti manja. Idemo iz utakmice u utakmicu, dat ćemo sve od sebe da sutra protiv Napretka zabilježimo pobjedu - rekao je Zakarić za "Kurir.rs".

S obzirom na to da je selektor BIH Robert Prosinečki, inače legenda Crvene zvezde, Zakarić je otkrio da li ima peckanja na temu Zvezda - Partizan. 

Bio je vrhunski igrač, a takav je i kao selektor. Naravno, bilo je zezanja na temu: Da li ću dobiti poziv jer igram u Partizanu. On je bio legenda Zvezde, ali to je sve normalno. Treba da bude smijeha i šale u sportu - dodao je Zakarić.

Istakao je da mu prija popularnost i otkrio ko su bili njegovi idoli kad se počeo baviti nogometom.

Imao sam nekoliko idola. Omiljeni igrači su mi bili Andrej Ševčenko (Andriy Shevchenko), Ronaldinjo (Ronaldinho) i stari Ronaldo - zaključio je Zakarić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.