PRIZNANJA

Hrvatski nogometni savez dobitnik prestižne UEFA-ine nagrade GROW

Među čak 106 projekata iz rekordna 44 saveza

Večernji.hr

Večernji.hr

1.11.2018

Na svečanoj dodjeli UEFA-inih nagrada GROW koja se održala u Rigi, Hrvatski nogometni savez (HNS) je s projektom digitalne strategije “Porodica” osvojio prvu nagradu u kategoriji povezanosti i interakcije s navijačima, u konkurenciji 20 saveza prijavljenih u toj kategoriji, saopćeno je danas iz HNS-a.  

- Ove nagrade su svojevrsni "oskari" za razvoj nogometa u Evropi. Svi ti sjajni projekti koji su ovdje predstavljeni pokazuju koliko je naš savez došao daleko u razvoju nogometa. Čestitam svima koji su prijavljeni, a posebno zasluženim pobjednicima na kreativnosti, strasti i uloženom trudu - izjavio je UEFA-in direktor za nacionalne saveze Zoran Laković. 

Među čak 106 projekata iz rekordna 44 saveza, UEFA je odabrala po tri najbolja projekta u svakoj kategoriji, koji su potom pojedinačno predstavljeni u Rigi. Digitalnu strategiju HNS-a, prema kojoj je Savez pratio reprezentaciju uoči i tokom Svjetskog prvenstva u Rusiji, prezentirali su autori projekta Tomislav Pacak i Nika Bahtijarević, a projekt je video porukom u prezentaciji podržao i najbolji igrač svijeta, Luka Modrić.  

Na temelju priloženog projekta te održane prezentacije, nezavisni žiri sastavljen od akademskih i poslovnih stručnjaka za marketing odabrao je HNS-ov projekt kao najbolji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.