SUPERTALENT

Ajdin Hasić protresao zagrebački Dinamo: Tomislav Svetina više nije potpredsjednik zbog bh. dragulja?

Ajdin Hasić (17), Dinamov supertalent, imao je ugovor s plavima do 2021. godine

Agencije

Sportske novosti

5.11.2018

Ajdin Hasić (17), Dinamov supertalent, imao je ugovor s plavima do 2021. godine. No kao bomba odjeknula je vijest da je Dinamo ostao bez njega praktički preko noći u situaciji koja je i dalje nerazjašnjena i bez službenog objašnjenja iz aktuelnog hrvatskog prvaka.

Sad je Ajdin, koji je bio jedan od najvećih talenata u Maksimiru i igrač na kojem su mogli dobiti milione u klupsku blagajnu, na putu prema potpisu za Real Madrid, koji ga je pratio i ranije, ali sad ga može dovesti besplatno, piše SN.

Pratila ga je i Barcelona, ali čini se kako je Real najbliži dovođenju BiH veznjaka koji može igrati na oba krila, a njegovu ljevicu dobro su zapamtili skauti velikih klubova na 'Ramljaku', gdje je zablistao baš protiv madridskog Reala.

Što se uopće dogodilo i kako je Dinamo ostao bez velikog talenta? Kruže mnoge priče, a najčešća je ona u kojoj je neko iz Dinama ispao pravi naivac. Ajdin je trebao potpisati novi ugovor s boljim uslovima.

Prihvatio ga je, ali da bi potpisao novi ugovor, trebalo je raskinuti stari. Kao maloljetnika predstavlja ga otac, koji živi u BiH.

Iz Dinama su, kako otac ne bi morao dolaziti u Zagreb, njegovom ocu poslali dva potpisana ugovora, novi ugovor i raskid starog. No vratio im se samo potpisani raskid ugovora čime je Ajdin Hasić postao slobodan igrač.

U večernjim satima objavljeno je i da Tomislav Svetina više nije potpredsjednik Dinama niti član uprave.


- Izvršni odbor GNK Dinamo na svojoj redovnoj sjednici u ponedjeljak, 5. novembra 2018., jednoglasno je donio odluku kojom se gospodina Tomislava Svetinu razrješuje dužnosti potpredsjednika te člana uprave GNK Dinamo - objavio je Dinamo.

Izvori "24sata.hr" u Dinamu tvrde kako smjena Tomislava Svetine nema direktno veze s odlaskom Ajdina Hasića (17), ali sigurno je da je odlazak ovog supertalenta, odnosno gaf koji su napravili u Maksimiru, vjerovatno ubrzao odluku članova Izvršnog odbora koji su jednoglasno maknuli Svetinu s mjesta potpredsjednika i člana uprave.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.