SPECIAL ONE

Murinjo u ratu s klupskom televizijom Junajteda: Ama, neću o tome da pričam

"Crveni đavoli" večeras na Old Trafordu igraju protiv Arsenala

Murinjo: Nije želio otkriti stanje povrijeđenih igrača. AFP

Blic.rs

5.12.2018

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo (Jose Mourinho) odbio je odgovoriti za klupsku televiziju na pitanje u vezi s povrijeđenim fudbalerima u odbrani.

Portugalac nije želio otkriti u kakvom su stanju Viktor Lindelof (Victor), Kris Smoling (Chris Smalling) i Erik Baji (Eric Bailly) pred meč protiv Arsenala na Old Trafordu u Premijer ligi.

- Ne želim da pričam o tome. Volio bih da se isto pitanje postavi TV Arsenal, ali tamo se tako ne radi, sve se krije i zašto bih onda ja odgovarao - rekao je Murinjo, prenose engleski mediji.

Murinjo je najavio da bi mogao kombinirati sastav zbog teškog rasporeda u narednim utakmicama (Arsenal, Fulam, Valensija i Liverpul u samo 11 dana).

- Morat ćemo da gradimo tim, ponovo... Opet ćemo morati da napravimo neka prilagođavanja kako bismo napravili balans u timu. Vjerujem da ćemo i pored toga da pobijedimo - zaključio je portugalski stručnjak. 

Derbi između Mančester junajteda i Arsenala igra se večeras od 21 sat. Junajted je u nokdaunu i, ako večeras ne savlada Arsenal, Liga prvaka će već sad postati gotovo nedostižna. Prema kladionici MOZZART, kec na Old Trafordu nosi kvotu 2,55, a dvojka 2,70.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.