TRANSFERI

Pjanić: Nemam ništa protiv povratka Pogbe u Juventus

Francuz u posljednje vrijeme grije klupu kluba s Old Traforda

Pjanić: Pogba je dobrodošao u Torino. AFP

Avaz Sport

10.12.2018

Pol Pogba (Paul Pogba) ove sezone igra ispod svih očekivanja i prema svemu sudeći, već bi u januaru mogao napustiti Mančester junajted. Francuz u posljednje vrijeme grije klupu kluba s Old Traforda, a i u lošim je odnosima s trenerom Žozeom Murinjom (Jose Mourinho). S obzirom na navedeno, već su su se pojavile informacije da je veliki interes za njega pokazao Juventus, za koji je prethodno nastupao. 

Ove špekulacije komentirao je i bh. reprezentativac Miralem Pjanić, koji je poručio da nema ništa protiv povratka Francuza u Torino.

- Sigurno da svaki navijač Juventusa sanja da se Pogba vrati u klub jer je bio sjajan dok je igrao ovdje. Doveli smo nekoliko odličnih igrača ovog ljeta i što je najbitnije svi oni su donijeli ekipi nešto novo. Sigurno da bi Pogba imao dobrodošlicu ako sve vrati, pa čak i više od toga - rekao je Pjanić.

Italijanske medije zanimalo je da li bi se naš reprezentativac osjećao ugroženo ukoliko bi Pogba potpisao za "Staru damu", no Pjanić je poručio da je svaka konkurencija dobra za njega, ali i za ekipu.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.