NAJAVA

Engleski Liga kup: Trećeligaš želi izbjeći novi debakl protiv Mančester sitija

Utakmica na programu od 20.45 sati

Engleski Liga kup: Trećeligaš želi izbjeći novi debakl protiv Mančester sitija. AFP

Avaz Sport

23.1.2019

Revanš utakmica polufinala engleskog Liga kupa između trećeligaša Bartona i Mančester sitija igra se večeras s početkom od 20.45 sati. 

U prvoj meču bilo "Građani" su slavili u gostima s visokih 9:0, ali to nije sramota, niti je neočekivano da trećeligaš izgubi od Mančester sitija. 

Mančester siti izraziti je favorit i u ovom okršaju, a prema MOZZART kladionici kvota na trijumf "Građana" iznosi 1,15, dok se na pobjedu domaćina nudi kvota od čak 13,00.

Domaći sada mogu samo da se nadaju da ekipa iz Mančestera neće nastaviti da puni njihovu mrežu kao na prvoj utakmici na kojoj je gol padao u prosjeku na svakih 10 minuta. Naime, četiri pogotka viđeno je u prvih 45 minuta, dok je ostalih pet završilo u skoru drugog dijela igre. 

Zbog svega toga, ali i zbog pada forme Bartona, nikakvo iznenađenje ne bi bila ponovljena invazija Mančester sitija na gol domaćina koji zbilja u takmičarskom smislu nema nikakve šanse.

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.