ŠPANIJA

El klasiko: Šta kažu kladionice, ko je favorit večeras

Prvi meč polufinala Kupa kralja

Španija: El klasiko u polufinalu Kupa kralja. AFP

Avaz Sport

6.2.2019

Sve oči nogometne javnosti uprene su ka Barceloni, gdje će se večeras u okviru polufinala Kupa kralja igrati El klasiko. Barcelona i Real Madrid stigli su do finala prije finala i sada nas očekuju dva velika duela. 

Prema MOZZART kladionici, Barca u ovom prvom okršaju važi za favorita. Kvota na pobjedu Katalonaca iznosi 1,80, na remi 3,70, dok se na trijumf gostiju iz Madrida nudi kvota od 4,40.

U prvenstvu Barcelona stoji puno bolje i imaju osam bodova više od Reala iako su Katalonci samo remizirali u prošlom kolu kada je prekinut njihov niz od osam uzastopnih pobjeda u prvenstvu.

Real igra dosta dobro u posljednje vrijeme i nanizali su četiri prvenstvene pobjede, ali sigurno da "Kraljevski klub" još pamti prvenstveni poraz na Nou kampu kada je bilo 5:1 za Barcelonu. 

Očekuje se da treneri obje ekipe na teren izvedu najjače sastave, iako je u pitanju Kup. Spektakl na Nou kampu počinje od 21 sat. 

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.