ENGLESKA

Mančester siti protiv Evertona na Gudisonu nastavlja potjeru za Liverpulom

Domaćini imaju skromnu sezonu i tek su na devetom mjestu

Engleska: Mančester siti favorit protiv Evertona. AFP

Avaz Sport

6.2.2019

Utakmica 27. kola engleske Premijer lige između Evertona i Mančester sitija igra se večeras, što je nešto ranije u odnosu na ostale. Ovaj meč posebno je važan za Mančester siti, koji će na Gudisonu nastaviti potjeru za Liverpulom.

Prema MOZZART kladionici, gosti iz Mančestera izraziti su favoriti u ovom duelu. Kvota na pobjedu "Građana" iznosi 1,30, na remi 5,70, dok se na trijumf domaćina nudi kvota od čak 9,00.

Everton ima skromnu sezonu i tek je na devetom mjestu, tako da neće biti ništa od izlaska na evropsku scenu. I trenutno je Everton u lošoj formi pa su u prošlom kolu izgubili na svom terenu, dok su "Građani", nakon neočekivanog poraza, u Njukaslu slavili protiv Arsenala u prošlom kolu.

Teško je očekivati da domaćini mogu parirati snažnim gostima, koji ne smiju gubiti bodove ukoliko žele slaviti novi naslov prvaka. "Građani" su prethodna dva međusobna duela dobili identičnim rezultatom 3:1, a slavili su i na tri od pet prethodnih gostovanja na Gudisonu. Meč na Gudisonu počinje od 20.45 sati. 

Kvote za online igru te čekaju u Mozzartu! Registriraj se na sajtu, uplati na račun (putem Klikera, xBona, banke ili na drugi način) i pridruži se pobjednicima!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.