SRBIJA

Golman Crvene zvezde pekao rakiju i naljutio komšije iz Hrvatske

Borjan i Filipović. Društvene mreže

SN

8.10.2020

Reprezentativne akcije omogućile su nogometašima pauzu od nekoliko dana, barem onima u klubovima koji nisu na popisu selektora. Jedan od takvih je i golman Crvene zvezde, koji je to iskoristio ne bi li pekao rakiju!

U pitanju je Milan Borjan, koji je inače Kanađanin, pa je za tu reprezentaciju skupio čak 49 nastupa. No korijeni su mu iz Hrvatske, preciznije iz Knina, gdje je rođen i gdje je, zbog oca koji je također bio golman počeo igrati nogomet.

I sama vijest da se peče rakija u pauzi između nekoliko utakmica može izazvati simpatije, s obzirom na to da se i ovdje to uvelike prakticira, no ta objava na Facebooku sigurno je izazvala zgražanje u Hrvatskoj, barem zbog "odjevne kombinacije" koju je izabrao tim povodom.


- Srpska krajina, piše mu na crnoj majci, dok se fotografirao s prijateljem Nenadom Filipovićem.

Ta "para-država" koju ponosno ističe golman Zvezde, a koja je unutar Hrvatske postojala od 1991. do akcije Oluje (1995) i činila gotovo trećinu teritorija, srećom je dio prošlosti, no čini se da pusti i neprežaljeni snovi nikad neće biti ugašeni kod određenih pojedinaca s onu stranu Dunava, pišu zagrebačke Sportske novosti. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.