LJUBAVNI TROKUT

Fudbaler Bešiktaša iz Srbije i dalje u depresiji zbog prekida veze sa poznatom manekenkom

Ljajić je počeo smetati i svojim turskim poslodavcima iz Bešiktaša koji ga se žele riješiti zbog toga što je njegova godišnja plaća previsoka

Žalili su se na njegovo ponašanje komšije u kvartu u kojem živi. Arhiva

G. Š./SN

25.12.2020

Turski mediji ovih su se dana raspisali o problemima unutar ljubavnog trokuta. Problema u tom trokutu ima samo jedna strana, a to je srbijanski nogometaš Adem Ljajić, nakon što je prije dvije godine prekinuo s manekenkom Sofijom Milošević, aktualnom odabranicom napadača Real Madrida Luke Jovića, koji je rođen u Bijeljini.

Ljajić je počeo smetati i svojim turskim poslodavcima iz Bešiktaša koji ga se žele riješiti zbog toga što je njegova godišnja plaća previsoka. Nije se ove sezone bivši ili povremeni srbijanski reprezentativac ni previše naigrao u klubu. Upisao je svega pet nastupa, a kako prenose turski  mediji, više neće ni igrati.


Bivši igrač Torina, Rome i Fiorentine upao je u depresiju zbog prekida veze s Sofijom Milošević prije dvije godine, a očito se iz tih problema još uvijek nije izvadio. Navodno, žalili su se na njegovo ponašanje komšije u kvartu u kojem živi, i to zbog glasne muzike i opijanja u vrijeme pandemije koronavirusa. 


Ljajić je problema s alkoholom imao i ranije, prenose SN.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.