MADRID

Pogledajte kako izgleda vila kritiziranog igrača Reala i njegove manekenke

U Madridu svejedno uživa status najboljih igrača, barem ako je suditi po raskošnom zadanju u kojem živi

Sofija i Luka Jović. Instagram

G. Š. / SN

5.1.2021

Bijeljinac Luka Jović stigao je prije godinu i u Real Madrid, u transferu teškom čak 60 miliona eura. No, srbijanski napadač nije opravdao očekivanja i njegova tržišna vrijednost brutalno se smanjila i vrijedi danas tek 22 miliona eura . No, u Madridu svejedno uživa status najboljih igrača, barem ako je suditi po raskošnom zadanju u kojem živi.

Naime, na društvenim mrežama pojavila se snimka u kojoj taj 23-godišnjak iz Bijeljine trenira u svom dvorištu.

Jasno se vidi koliko je njegova raskošna viletina, a tu je i bazen s ležaljkama u kojem fudbaler i njegova manekenka Sofija Milošević uživaju tokom ljetnih mjeseci, pišu portali iz Srbije.

Kako su nedavno postali roditelji, tako je posla imao i dizajner interijera koji je napravio i uredio poseban dio kuće upravo za dječaka.

Inače, Jović se povezuje s mogućim posudbama, pa i transferima u Seriju A, posebno u Milan, gdje bi se potencijalno spojio sa svojim bivšim saigračem iz Ajntrahta Antom Rebićem. Njegovo nezadovoljstvo u Realu je veliko, ali i trenera Zinedina Zidana (Zinedine Zidane) koji mu je dao dovoljno prilika, međutim nije uzvratio golovima, prenosi SN.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.