TUZLA

FK Sloboda organizovala druženje sa medijima, navijačima i simpatizerima: Kafa sa...

Ispred kluba prisustvovati će predsjednik Elmir Šećerbegović, koordinator omladinskih selekcija Adnan Osmanhodžić, šef stručnog štaba prvog tima Gradimir Crnogorac i kapiten prvog tima Amar Beganović

Tuzlaci ponovo zajedno. Arhiva

Piše: G. Šumar

7.1.2021

Fudbalski klub Sloboda Tuzla u subotu (11 sati), u Domu mladih na Kamernoj sceni organizuje druženje sa medijima, navijačima i simpatizerima pod nazivom: "Kafa sa...“.

- Fudbalski klub Sloboda Tuzla u subotu (11 sati), u Domu mladih na Kamernoj sceni organizuje druženje sa medijima, navijačima i simpatizerima pod nazivom: "Kafa sa...“ .  Pozivamo zainteresovane medije, navijače i simpatizere da dođu na neformalno druženje sa predstavnicima kluba i upoznaju se sa izvještajem za 2020. godinu koji će im biti prezentovan, a ujedno će imati mogućnost da otvore diskusiju oko svih željenih pitanja.  Obaveza svih zainteresovanih za prisustvo događaju je da izvrše najavu na email adresu [email protected] kako bi mogli ispoštovati sve higijensko epidemiološke mjere propisane od Kriznog štaba Tuzlanskog kantona, saopćeno je iz FK Sloboda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.