MANČESTER JUNAJTED

Solskjer: Imamo dosta igrača koji mogu riješiti utakmicu individualno, ali i kao tim smo sve bolji

Znam da se od nas uvijek očekuju šanse i golovi

Solskjer: Imamo fudbalere sposobne za to. Arhiva

G. Š. / SK

19.1.2021

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer (Gunnar Solskjaer) stao je u odbranu Bruna Fernandeša (Fernandes) poslije lošije partije u derbiju sa Liverpulom (0:0).  Portugalac, koji je ove sezone glavni igrač "Crvenih đavola", bio je daleko ispod svog nivoa na Enfildu. Takva igra, ipak, ne brine Norvežanina.

- Da je pogodio iz onog slobodnog udarca ili iskoristio priliku kod centaršuta Šoa, govorili bismo o njemu kao o najboljem igraču lige. Bruno je u dobroj formi, osvojio je i nagradu za igrača mjeseca. Nije ni umor razlog njegove takve partije. On je jedan od onih igrača koji najviše trče i pokrivaju veliki dio terena. Od njega se očekuje da postiže golove, asistira, ali ne može uvijek to da radi. Daje doprinos i u drugim segmentima - istakao je Solskjer.

Junajted u srijedu (21.15 sati) gostuje Fulamu, u 18. kolu Premijer lige.

- Imamo dosta igrača koji mogu riješiti utakmicu individualno, ali i kao tim smo sve bolji.. Imamo fudbalere sposobne za to - jasan je menadžer Mančester junajteda.

Klub sa Old Traforda je lider prvenstva sa 37 bodova, dva više od gradskog rivala Sitija koji ima i meč manje, prenosi SK.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.