SANREMO

Dileta Leota: Zlatanu nisu potrebni savjeti, on je rođeni šoumen

Svima je jasno kakva tačno muzika svira na popularnom festivalu, ali legendarni Zlatan Ibrahimović je uspio i to promijeniti te je na pozornicu izašao uz narodnu pjesmu Nade Topčagić, Jutro je

Zlatan i Leota. Calcioefinanza.it

G. Šumar

3.3.2021

Izgleda da su cijela Italija i region čekali da se as Milana Zlatan Ibrahimović (39) pojavi na čuvenom muzičkom festivalu u Sanremu. Od kada je popularni Ibra najavio da ide na Sanremo, o tome se pričalo danima!


Italijanka je imala samo jedan savjet za Zlatana

Naravno da su u Italiji pitali i prelijepu sportsku voditeljicu Diletu Leotu (Diletta Leotta) šta misli o tome? Ipak, šuškalo se da su njih dvoje u vezi, a zavodljiva Italijanka je imala samo jedan savjet za Zlatana!

- Zlatanu nisu potrebni savjeti, jer je on rođeni šoumen. Jedino što mogu da mu poručim jeste da bude svoj. Samo takav Zlatan učinit će sve da mi umremo od smijeha - rekla je Dileta, koju je Zlatan i poslušao!

Pojavio se na bini pun samopouzdanja u ručno pravljenom sakou, a onda je sa zvučnika krenula Nada Topčagić! Uvijek svoj, on je na čuveni italijanski festival izašao uz balkansku muziku i još jednom pokazao kakav je šoumen.


Tradicionalni festival italijanske kancone

Inače, u utorak je u Sanremu počeo tradicionalni festival italijanske kancone, uz ogromne mjere sigurnosti s obzirom na koronavirus koji je još prisutan u cijelom svijetu. Svima je jasno kakva tačno muzika svira na popularnom festivalu, ali legendarni Zlatan Ibrahimović je uspio i to promijeniti te je na pozornicu izašao uz narodnu pjesmu Nade Topčagić, 'Jutro je'.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.