PRIJATELJSKA UTAKMICA

"Zmajići" pobijedili Crnogorce u Podgorici

Naš tim je do prednosti došao u 6. minuti kad je nakon odličnog centaršuta sa lijeve strane Aldin Mešić pobjegao protivničkoj odbrani i sa peterca poslao loptu u mrežu

Sa utakmice u Podgorici: Zaslužena pobjeda nada bh. fudbala. FSCG

Piše: G. Šumar

5.5.2021

Reprezentacija Bosne i Hercegovine U-18 pobijedila je u prijateljskom meču u Podgorici odgovarajuću selekciju Crne Gore sa 2:0. Naš tim je do prednosti došao u 6. minuti kad je nakon odličnog centaršuta sa lijeve strane Aldin Mešić pobjegao protivničkoj odbrani i sa peterca poslao loptu u mrežu.

Hamza Jaganjac u 68. minuti oduzeo loptu crnogorskim defanzivcima i proslijedio je do Vukašina Daničića koji sa 15-tak metara postiže pogodak i postavlja konačan rezultat utakmice. Ove selekcije će u Trening centru FSCG u Podgorici odigrati još jedan meč u četvrtak, 6. maja - 11 sati.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine U-18 nastupila je u sastavu: Nikola Pušić, Filip Pandža (37. Enedin Mulalić), Irfan Ramić (55. Amar Pekarić), Danijel Mijatović (46. Hamza Redžić), Harun Berberović Malkočević, Jahija Bajrić (55. Goran Milovanović), Matej Šakota, Haris Hasanović (71. Božo Prusina), Nermin Bijelonja (60. Hamza Jaganjac), Antonio Prskalo (71. Neriman Kočević), Aldin Mešić (55. Vukašin Daničić). Selektor: Ivica Barbarić.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.