PODRŠKA LEGENDE

Nekadašnji miljenik nacije ostavio sjajnu poruku za utučene reprezentativce Engleske

Na tribinama Vemblija tokom finalnog dvoboja bio je legendarni Dejvid Bekam (David Beckham)

Kao i cijela nacija, i Bekam je razočaran nakon poraza Engleske. AFP

M. K.

12.7.2021

Englezi su teško podnijeli poraz u finalu Eura od Italije (nakon 1:1, u penal seriji bilo 3:2 za Italiju), a poruke podrške šokiranim engleskim igračima stižu iz raznih krajeva svijeta.

Na tribinama Vemblija tokom finalnog dvoboja bio je legendarni Dejvid Bekam (David Beckham) koji je ponudio podršku reprezentativcima.

- Bila je velika privilegija biti na stadionu i gledati našu ekipu kako se poput pravih lavova bori cijeli turnir. Srceparajući rezultat je bio sinoć, ali sjetimo se onoga što je uistinu važno. Ovo je najbolji rezultat za Englesku u više od 50 godina. Ovo je ekipa koja je pokazala hrabrost i strast prema našoj zemlji u trenutku kada nam je to toliko trebalo. Tim mladića koji nadahnjuje, i to s toliko pozitivnih promjena izvan terena. Tu je i sjajan menadžer koji ih vodi s vrijednostima i integritetom. Svi oni ne zaslužuju ništa drugo osim zahvale i poštovanja. Geretu (Gareth Soutghate) i momcima… Znam koliko će boljeti, ali imate ponos i zahvalnost svoje zemlje za ono što se postigli i učinili ste sve to na pravi način. Svako ko danas ne podržava i ne poštuje svakog od vas nije ljubitelj Engleske. U pobjedi ili porazu, mi smo s vama. Glavu gore, napisao je Bekam.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.