NOVI SNIMCI

Nakon vrijeđanja Raula i Kasiljasa, Perez prešao na Portugalce: Imaju lice koje odbija ljude

U trećem tekstu El Confidencial donosi nove detalje razgovora iz 2012. godine u kojem je Perez blatio pomenutu dvojku

Odnosi Pereza i Ronalda očito nisu bili na visokom nivou. Arhiv

M. K.

14.7.2021

Španski El Confidencial jučer je objavio tajno snimljene razgovore Florentina Pereza u kojima predsjednik Real Madrida blati legende kluba Ikera Kasiljasa (Casillasa) i Raula Gonzaleza, u kojma je vrijeđa ove dvije legende kluba.

Ipak, Perez očito  nije tu stao i potpuno je izgubio kontrolu pa je prešao na Kristijana Ronalda (Cristiano) i nekadašnjeg trenera Kraljeva, Žozea Murinja (Jose Mourinho).

Naime, u trećem tekstu El Confidencial donosi nove detalje razgovora iz 2012. godine u kojem je Perez blatio pomenutu dvojku.

Počeo je od Ronalda, pa prešao na Murinja.

- On je lud. Tip je idiot. Možda misliš da je on normalan, ali nije. Da je, ne bi radio sve što radi. Zašto misliš da stalno radi gluposti? 

Mendes njemu nije šef. Baš kao što nije ni Murinhu. Nema nikakav utjecaj. Ni za intervjue. Nema j*** šanse. Oni su obojica razmaženi tipovi koji ne vide realnost. Da su pametniji, zarađivali bi puno više novca. Govorimo o puno novca kada su u pitanju prava na lik i djelo. Imaju i to lice koje odbija ljude, rekao je Perez.

Potom se Perez dotakao i tadašnjeg igrača Reala Fabija Koentraa (Fabio Coentrao) koji je inače proglašen za jedno od najgorih pojačanja Reala u historiji.

- On je još jedan lik koji nema glavu, a Madrid takve brzo pojede. On upravo s*** u gaće, a Murinjo je imbecil. Nije da Koentrao ne želi igrati, ali nije normalan. Voza se okolo bez vozačke, govorio je tada Perez o članovima Reala.

Tek se očekuju reakcije prozvanih igrača i trenera koji sigurno neće šutiti na sve ovo.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.