PREDSJEDNIK REALA

Perez se oglasio i tvrdi: Nisam uticao na odlazak Mesija

Nedavno bio optužen da je imao uticaja na odlazak Lionela Mesija

Perez: Odbacio optužbe. TWITTER

E. Ćosić

11.8.2021

Predsjednik Reala Florentino Perez je nedavno bio optužen da je imao uticaja na odlazak Lionela Mesija (Messi) iz Barcelone. Navodno u svemu bi Real mogao da profitira.

I to ne samo zbog toga što će Barcelona sada biti osetno slabija, već i zbog toga što bi Pariz Sen Žermen mogao da proda Kilijana Mbapea (Kylian Mbappe) baš Realu. „Sveci“ za sada nemaju takve namjere, a predjsednik Reala se u svakom slučaju oglasio povodom napada da je uticao na transfer.

Njega je optužio bivši funkcioner Barselone Haume Ljopis (Jaume Llopis). On je kazao da je Peres sve zakuvao sa direktorom Barselone Feranom Reverterom.

- Netačno je da sam prijatelj sa Reverterom, on je osoba sa kojom sam se dva puta sreo u životu. Jednom prije četiri mjeseca i jednom u subotu na sastanku koji se desio sa predjsednikom Barcelone Hoanom Laportom (Joan) i predsednikom Juventusa Andreom Anjelijem (Agnelli). Tada je Mesijev odlazak već objavljen. Zato je nemoguće da sam imao uticaj na Mesijev odlazak niti na bilo koju odluku Barcelone. Nadam se da Haume Ljopis neće više davati izjave koje ne odgovaraju sa istinom - poručio je predsjednik Reala Florentino Perez, prenosi "Sport klub".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.