ZANIMLJIVA IZJAVA

Selektor San Marina odgovorio ko će čuvati Levandovskog: Neće niko, to je nemoguće

Franko Varela najavio večerašnji kvalifikacioni susret koji očekuje njegove izabranike

Levandovski - Varela. TWITTER/AVAZ

E. Ćosić

5.9.2021

Selektor fudbalske reprezentacije San Marina Franko Varela (Franco Varrella) govorio je uoči utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine koji njegov tim očekuje protiv Poljske. 

Poljake će naravno predvoditi jedna od najboljih napadača svijeta Robert Levandovski (Lewandowski), koji je prijetnja po svaku odbranu. Mnogi se odluče igrati "flaster" na fudbaleru Bajerna, ali je Varela otkrio da njegov tim to neće raditi.

- Levandovski? To nije čovjek, to je cijeli tim. Poljska je Robert Levandovski. Nećemo imati dodatni "flaster" na Levandovskog. Znate zašto? Ako bismo morali nekoga imenovati da ga čuva, onda bi to morao da bude cijeli moj tim i ne bismo onda mogli ni da igramo ovu utakmicu. Ne postoji način da se taj čovjek zaustavi, to je jednostavno nemoguće, poručio je Varela.

Utakmica San Marino - Poljska na rasporedu je večeras sa početkom od 20:45 sati. Poljaci su veliki favoriti, dok se slabašnoj selekciji San Marina praktično ne daju šanse za pozitivan rezultat. 

Tome svjedoče i kvote Mozzarta koji za trijumf Poljaka ima koeficijent 1.01, dok je kvota na iznenađenje čak 60.0. Kompletnu ponudu pogledajte na "Mozzart Bet" sajtu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.