NIZOZEMAC NA UDARU

Novinar kritikovao Kumana na društvenim mrežama, reagovao i Pjanić

Bh. reprezentativac pokazao šta misli o treneru Barcelone

Pjanić: Odigrao samo 19 utakmica u La Ligi. TWITTER

E. Ćosić

30.9.2021

Fudbalskom reprezentativcu Bosne i Hercegovine Miralemu Pjaniću odlazak u Barcelonu pretvorio se iz najljepšeg sna u najgoru noćnu moru. Završio je u nemilosti trenera Ronalda Kumana (Koeman), a na kraju je morao napustiti Kamp Nou i otići na posudbu u Bešiktaš.

Naravno da je Pjanić zamjerio Kumanu koji mu nije davao pravu šansu da pokaže šta zna. Nakon što je Barcelona u 2. kolu grupne faze Lige prvaka pretrpjela težak poraz na gostovanju kod Benfike (3:0), navijači su osuli novu paljbu po nizozemskom stručnjaku, a novinar Ašraf Ben Ajad (Achraf Ayad) je na Instagramu objavio fotografiju Kumana uz opis "hvala i zbogom".

Ne bi objava spomenutog novinara bila toliko poznata, da lajk nije ostavio Miralem Pjanić, koji je podržao objavu i tako dao do znanja kakvo mišljenje ima o Nizozemcu.

Male su šanse da Kuman dočeka kraj sezone na klupi Barcelone, a takav rasplet situacije čeka Miralem Pjanić koji se narednog ljeta vraća na Nou Kamp. Naš reprezentativac inače ima važeći ugovor s Kataloncima do 2024. godine.

Pjanić lajkao objavu novinara. SCREENSHOT

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.