ZABAVA U MILANU

Balkanski fudbalski mangup Ibrahimović sa stilom proslavio 40. rođendan: Poklonio sebi zlatnog Ferrarija, Nada mu uživo pjevala "Jutro je"

Čini se da je Ibrahimović Nadi poklonio dres s potpisom, a ona njemu dvije posebne slike

Piše: N. Aj.

4.10.2021

Jedna od Nadinih fotografija s Ibrahimovićem. Instagram

Zlatan Ibrahimović, legendarni švedski napadač naših korijena i sigurno jedna od najvećih fudbalskih ikona koja je kročila planetom, jučer je napunio 40 godina, a ovaj jubilej proslavio je sa stilom. Priredio je veliku zabavu u Milanu, a gost je bila i Nada Topčagić, narodna pjevačica koja izvodi numeru "Jutro je", pjesmu koja je Ibrahimoviću posebno draga.

Nada je pjevala zvanicama, među kojima su bili neki od najboljih i najpoznatijih nogometaša svijeta, poput Paula Pogbe.

Snimci s rođendana ubrzo su se počeli pojavljivati na društvenim mrežema.

- Na rođendanu kod mog dragog Zlatana Ibrahimovića. Gori Milano uz "Jutro je". Hvala Zlatane, hvala Milano, hvala svijetu! Ljubi vas i voli Nadica - napisala je Topčagić uz fotografiju sa Zlatanom.

Na drugoj objavljenoj fotografiji na Instagramu, Nada je napisala:

- Zlatanov 40. rođendan. Kraljica sa "Jutro je" na licu mjesta. Svijet je dobio ono što je zaslužio, a to sam ja! Ljubi Vas i voli Nadica. Više informacija od sutra.


Na storijima je objavila čak i fotografije s Zlatanovom suprugom i sinom, a nije propustila priliku ni da se fotografira s Pogbom.


Ibrahimović je bio odličnog raspoloženja, a, sudeći prema objavama pjevačice na Instagramu, poklonio joj je svoj dres s potpisom. Nada je, s druge strane, Zlatanu za rođendan poklonila dvije unikatne slike, na kojima je on.

I Ibrahimović je sebe obradovao za rođendan kupivši novog zlatnog Ferrarija, čime se pohvalio na Instagramu.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.