INSTAGRAM

Pjanić se ponovo oglasio: Odgojen sam da poštujem svakoga, Kumanu želim sve najbolje

U svijetu u kojem smo svi zagledani u ekrane, vrlo je lagano nekoga pogrešno citirati ili izbaciti njegove riječi iz konteksta, stoji u poruci bh. veznjaka

Veznjak "Zmajeva" objasnio svoju poruku. Agencije

M. K.

28.10.2021

Drugi put u posljednja 24 sata, a povodom iste teme, oglasio se naš veznjak Miralem Pjanić putem svog Instagrama.

Podsjetimo, nakon što je Ronald Kuman (Koeman) dobio otkaz u Barceloni, Pjanić se oglasio (a potom i obrisao objavu) na Instagramu porukom:

"Treba znati kad pustiti go*na da odu".

Nije bilo teško pogoditi kome je ona upućena s obzirom na užasne odnose koje ima sa ovim stručnjakom i zbog kojeg je i napustio Barcelonu. 

Ipak, Pjanić se ponovo oglasio, na engleskom jeziku, te poručio da su njegove riječi o Kumanu izvučene iz konteksta i da ovom nizozemskom stručnjaku želi sve najbolje u karijeri.

"U svijetu u kojem smo svi zagledani u ekrane, vrlo je lagano nekoga pogrešno citirati ili izbaciti njegove riječi iz konteksta.

Tokom svoje karijere, nikada nisam namjerno, posredno ili direktno imao namjeru naštetiti nekome. Odgojen sam da poštujem sve i svakoga. I namjeravam se nastaviti tako ponašati. Želim Ronaldu Kumanu sve najbolje u budućoj karijeri. Nastavit ću da se fokusiram na to da dam sve od sebe za tim", poručio je Pjanić putem svog Instagram storyja.

Nova poruka Pjanića vezana za otkaz Kumana. Instagram story

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.