FK BORAC BANJA LUKA

Zeljković: Napravili smo analizu rada trenera Miljanovića

Naravno, da klub s takvim renomeom nije zadovoljan jer uvijek težimo najvišem plasmanu, ali kad se sve objektivno sagleda, dobro je završena polusezona

Nemanja Miljanović. FK Borac Banja Luka

S. G.

10.12.2021

Potpredsjednik banjalučkog Borca Bogoljub Zeljković potvrdio je da će šef stručnog štaba Nemanja Miljanović voditi crveno-plave i na proljeće.

- Napravili smo analizu rada trenera Miljanovića, koji je došao u dosta nezgodnom trenutku (Kad je Borac bio posljednji na tabeli - op.a.) i na kraju polusezone osvojio je treće mjesto koje vodi u Evropu, rekao je Zeljković za "Mondo" i dodao: 

- Naravno, da klub s takvim renomeom nije zadovoljan jer uvijek težimo najvišem plasmanu, ali kad se sve objektivno sagleda, dobro je završena polusezona. Zaključili smo zajednički da je Miljanović napravio dobar posao i ostat će definitivno trener i u proljećnom dijelu, 

Prema njegovim riječima, pominjani treneri u medijima kao njegovi potencijalni nasljednici na klupi banjalučkog kluba nisu istiniti.

- S bilo kojim trenerom (najčešće su spominjani Vinko Marinović i Tomislav Ivković) nisu vođeni nikakvi zvanični pregovori od strane našeg kluba, zaključio je Zeljković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.