REPREZENTACIJA

Marijan Ćavar: Protivnika ne poznajemo, ali znamo da je MLS liga kvalitetna

Nakon tri dana priprema u Zenici imali smo priliku da se dobro upoznamo i već smo izgradili zajedništvo što će nam mnogo značiti u susretu sa Amerikom, kaže bh. fudbaler

Ćavar je već oblačio dres BiH. FSBIH

M. K.

14.12.2021

Nekadašnji kapiten U-21 reprezentacije naše zemlje, Marijan Ćavar,  već ima upisana dva nastupa za A tim i to baš na posljednjoj turneji u Americi kad su se "Zmajevi" sastali sa SAD-om i Meksikom.

Ćavar se raduje novoj reprezentativnoj akciji.

- Nakon tri dana priprema u Zenici imali smo priliku da se dobro upoznamo i već smo izgradili zajedništvo što će nam mnogo značiti u susretu sa Amerikom. Već sam nastupio za A tim 2018. godine upravo u Americi. Sad sam ponovo tu i presretan sam zbog toga. San svakog nogometaša je da nastupi za reprezentaciju i radujem se što sam dio ovog tima, rekao je Ćavar za zvaničnu stranicu FSBiH.

O predstojećem susretu kaže:

- Mi ćemo u ovoj utakmici dati svoj maksimum kako bismo ostvarili pobjedu. Ne možemo puno pričati o protivniku jer nam je nepoznanica. Uglavnom, oni su sastavljeni od igrača i MLS lige koja je kvalitetna. Pripremit ćemo se na najbolji mogući način i pokušati ostvariti pobjedu, dodao je bh. reprezentativac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.