VELIKI PRIJATELJI

Mesi poslao emotivnu poruku Agueru: Bolno je gledati kako moraš prestati raditi ono što najviše voliš

Praktički cijelu karijeru zajedno, Kun. Živjeli smo jako lijepe trenutke i druge koji nisu bili, svi su nas tjerali da se sve više ujedinjujemo i više družimo, poručio je Mesi

Aguero i Mesi iz mlađih dana. Facebook

M. K.

15.12.2021

Nakon što je Serhio Aguero (Sergio) danas objavio kraj fudbalske karijere, sa svih strana svijeta uslijedile su hiljade poruka Aguerovih bivših saigrača, prijatelja, fanova... koji su dali maksimalnu podršku Argentincu i izrazili žaljenje zbog njegove odluke.

Među porukama bila je je i ona najboljeg fudbalera svijeta Lionel Mesija (Messi), reprezentativnog kolege i prijatelja Aguera.

- Praktički cijelu karijeru zajedno, Kun. Živjeli smo jako lijepe trenutke i druge koji nisu bili, svi su nas tjerali da se sve više ujedinjujemo i više družimo. A mi ćemo nastaviti živjeti zajedno i izvan terena.

- Uz veliku radost podizanja Kopa Amerike tako nedavno, sa svim postignućima koje si postigao u Engleskoj… A istina je da sada jako boli vidjeti kako moraš prestati raditi ono što ti se najviše sviđa zbog onoga što ti se dogodilo. Sigurno ćeš i dalje biti sretan jer si osoba koja prenosi sreću i mi koji te volimo bit ćemo s vama. Sada počinje nova faza tvog života i uvjeren sam da ćeš je živjeti s osmijehom i sa svom iluzijom u koju sve ulažeš.

- Sve najbolje u ovoj novoj fazi! Jako te volim prijatelju, nedostajat će mi puno da budem s tobom na terenu i kad se sastanemo sa reprezentacijom, poručio je emotivni Mesi, te putem društvenih mreža objavio neke od njihovih zajedničkih fotografija. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.