SRBIJANSKI MEDIJI

Borjan najavio odlazak putem društvenih mreža, Zvezda ga ne pušta

Crveno-bijeli na zimskoj pauzi imaju pet poena zaostatka za Partizanom

Borjan čvrsto odlučio da napusti Beograd. Starsport

M. K.

19.12.2021

Golman Crvene zvezde, Milan Borjan, putem društvenih mreža potvrdio je informaciju da želi napustiti Crvenu zvezdu nakon sukoba s trenerom Dejanom Stankovićem.

- Jučer je u medijima izašla informacija da želim da idem iz FK Crvena zvezda i da je razlog to što ne mogu da trpim tenziju i pritisak. Da, želim da idem iz Crvene zvezde jer mislim da sam klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je došlo vrijeme da svoje mjesto prepustim dostojnoj zamjeni. Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Crvene zvezde zna da sam pet godina izložen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na moju porodicu, a da sam u svakom momentu davao svoj maksimum i ginuo za ovaj grb kada je bilo najteže, dio je Milanove poruke.

Srbijanski mediji ipak javljaju da su u klubu s "Marakane" odlučili da neće raskinuti ugovor s golmanom koji važi do 2023. godine.

U Zvezdi su očito svjesni koliko im je bitan iskusni čuvar mreže pogotovo u borbi za naslov prvaka sljedeće godine. 

Crveno-bijeli na zimskoj pauzi imaju pet poena zaostatka za Partizanom i pokušat će da u proljetnom dijelu sezone dođu do nove titule prvaka Srbije. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.