USPJEŠNA PREZENTACIJA

Zašto su čelnici NSBiH danas bili u Mostaru: Pod lupom organizacija Evropskog prvenstva

Tema razgovora je bila organizacija Evropskog prvenstva u fudbalu za kadetkinje, igračica mlađih od 17 godina, koje će se održati od 3. do 15.05.2022. godine u četiri grada: Mostaru, Širokom brijegu, Zenici i Sarajevu, saopćeno je iz NSBiH

Rukovodstvo NSBiH je prezentiralo šta je sve do sada urađeno. NSBiH

Piše: G. Š.

10.2.2022

Predstavnici Nogometnog saveza BiH danas su se u Gradskoj vijećnici Grada Mostara sastali sa gradonačelnikom Mariom Kordićem i predsjednikom Gradskog vijeća Salemom Marićem.

- Tema razgovora je bila organizacija Evropskog prvenstva u fudbalu za kadetkinje, igračica mlađih od 17 godina, koje će se održati od 3. do 15.05.2022. godine u četiri grada: Mostaru, Širokom brijegu, Zenici i Sarajevu, saopćeno je iz NSBiH.

Rukovodstvo NSBiH je prezentiralo šta je sve do sada urađeno na ovom, za Bosnu i Hercegovinu velikom projektu, kao i mogućnosti uključivanja Grada Mostara u organizaciju. Naglašeno je da je ovo jedan od najvećih događaja koji se organizuje u našoj zemlji nakon EYOF-a. Žrijeb za navedeno takmičenje će biti održan 5. aprila u Sarajevu.

Gradonačelnik Mostara Kordić je izrazio zadovoljstvo prezentiranim, kao i činjenicom da se ovakav događaj održava i u Gradu Mostaru. Također je obećao da će se Grad Mostar aktivno uključiti u organizaciju događaja i iskoristiti priliku za promociju grada na Neretvi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.