KOŠEVO

Ismir Mirvić odriješio kesu za Emira Spahića: Konačan odgovor u petak

Kako saznaje “Dnevni avaz”, Mirvić je nekadašnjem „Zmaju“ dao odriješene ruke – sve da se pita oko sportskog dijela, te mu obećao deset puta veći budžet, nego što je to sada.

Emir Spahić. Arhiva

Piše: G. Š.

19.5.2022

Nekadašnji kapiten naše fudbalske reprezentacije Emir Spahić u utorak je iz rodnog Dubrovnika doputovao u Sarajevo, gdje je obavio drugi krug pregovora sa predsjednikom Upravnog odbora kluba s Koševa Ismirom Mirvićem oko preuzimanja sportskog segmenta bordo tima.

Kako saznaje “Avaz”, Mirvić je nekadašnjem „Zmaju“ dao odriješene ruke – sve da se pita oko sportskog dijela, te mu obećao deset puta veći budžet, nego što je to sada.

- U klub sam zajedno sa svojim partnerom Tanom do danas investirao ogromna finansijska sredstva i spremni smo za naš grad i naš klub uložiti i 10 puta više, izjavio je Mirvić – između ostalog, nakon ostavke makedonskog trenera Aleksandra Vasoskog.

Spahić će večeras u Zenici biti na finalnoj utakmici Kupa BiH, a konačan odgovor Mirviću saopćit će u petak (sutra). Kako smo objavili jučer, Mirvić i Spahić su prvi krug razgovora održali u nedjelju u Dubrovniku...

Ukoliko nekadašnji kapiten „Zmajeva“ prihvati ponudu iz sarajevske Titove 38b da bude sportski direktor, novi trener kluba s Koševa najvjerovatnije će biti Vule Trivunović

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.