LIGA NACIJA

FSBiH objavio informacije o ulaznicama za utakmice "Zmajeva" protiv Rumunije i Finske

Prva je na programu utakmica protiv Rumunije koja će biti odigrana 7. juna od 20:45 sati

Nova iskušenja pred "Zmajevima". FSBIH

M. K.

21.5.2022

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine će u od četiri meča UEFA Lige nacija u junu, dva odigrati na domaćem terenu, u Zenici na stadionu „Bilino polje“.

Prva je na programu utakmica protiv Rumunije koja će biti odigrana 7. juna od 20:45 sati, dok će meč s Finskom biti odigran 14. juna u 20:45 sati.

Zapad 20 KM

FSBiH je blagovremeno započeo organizacione pripreme, koje uključuju i definisanje plana prodaje, kao i distribucije ulaznica za navedene susrete.

Za prodaju je odštampano 10.000 ulaznica po jednoj utakmici, od čega će za gostujuće navijače prema pravilima UEFA biti omogućeno 5 posto od ukupnog broja ulaznica, obavijestili su iz Saveza.

Cijene karata su 20 KM (tribina zapad), 15 KM (istok), 10 KM (jug i sjever).

Narudžbe karata mogu se vršiti putem mail adrese: [email protected]

U pretprodaji će se od 25. maja do 2. juna putem ovlaštene partnerske agencije „Centrotours“ obaviti prodaja paketa ulaznica za obje utakmice. Kupci paketa ulaznica za utakmice sa Rumunijom i Finskom dobit će i gratis ulaznice za meč UEFA Lige nacija sa Crnom Gorom koji je na programu u septembru.

Od 2. juna karte za obje utakmice će se moći kupiti samo pojedinačno po punoj cijeni, i to putem poslovnica ovlaštene partnerske agencije „Centrotours“.


Elektronski nadzor

U cilju sprječavanja manipulacija ulaznicama, a uzimajući u obzir ranija iskustva, propisani su sljedeći principi prilikom kupovine ulaznica, i to:

a) Jedna osoba može kupiti najviše dvije ulaznice, uz predočavanje identifikacionog dokumenta (lična karta) i evidentiranje serijskih brojeva ulaznica,

b) Kupovina ulaznica osobama bez identifikacionog dokumenta (lična karta, pasoš) neće biti dozvoljena,

c) Osobi koja je već identifikovana kao kupac ulaznice neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznica na istom ili drugom prodajnom mjestu,

d) Ulaznice će biti u prodaji na prodajnim mjestima „Centrotoursa“ i njihovih partnerskih agencija u cijeloj BiH, a prema spisku koji će biti objavljen putem sredstava informisanja,

e) FS BiH će imati mogućnost elektronskog nadzora nad prodajom ulaznica kako bi preduzeo potrebne mjere u eventualno spornim situacijama,

f) Prodaja ulaznica u poslovnicama „Centrotoursa“ i njihovih partnerskih agencija počinje u srijedu, 25. maja godine u 9 sati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.