LJUBAVNI TROKUT

Portugalska manekenka prevarila Žoaa Feliksa sa španskim stoperom

Feliks je već neko vrijeme u vezi s portugalskom manekenkom Magui Corceiro, a portugalski mediji sada su u cijelu priču ubacili Pedra Porru, španskog stopera koji igra u Sportingu iz Lisabona

Žoao Feliks. Arhiva

G. Š.

21.5.2022

Nogometno-manekenski ljubavni trokut glavna je tema u portugalskim medijima, a jedan od aktera cijele priče je Žoao Feliks (Joao Felix), ofanzivac Atletiko Madrida koji je ostvario peti najskuplji transfer u historiji nogometa. Feliks je već neko vrijeme u vezi s portugalskom manekenkom Magui Corceiro, a portugalski mediji sada su u cijelu priču ubacili Pedra Porru, španskog stopera koji igra u Sportingu iz Lisabona.

Snimka iz noćnog kluba

Naime, na društvenim medijima se pojavila snimka iz jednog noćnog kluba na kojoj se tvrdi da su snimljeni Corceiro i Porro kako se grle i ljube. Snimka nije najjasnija pa se ne može sa sigurnošću tvrditi da su oni na njoj, ali to definitivno nije isključeno.

Postoji i druga snimka, ona nakon jedne utakmice Sportinga gdje Porro svoj dres daje Corceiro iako ga mnogobrojni mladi navijači kluba mole da upravo oni dobiju dres.

Cijela priča je u portugalskim medijima dobila toliku pažnju da je Porro osjetio da mora reagirati.


Imam poseban odnos s njom

- Ova situacija je potpuna neugoda. Imam poseban odnos s njom, ali nitko nije nevjeran nikome. Moj imidž neće ništa narušiti, najmanje ovakve stvari jer mogu raditi što hoću. Prestanite blatiti nas troje kada za to nema potrebe, napisao je Porro, prenose SN.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.