LIGA NACIJA

Stefan Mugoša pred duel sa "Zmajevima": Spremni smo, BiH je ozbiljna ekipa

Imaju kvalitetne pojedince, rekao je crnogorski napadač iz južnokorejskog Inčona

Mugoša: Bilo je kako je bilo u Finskoj, arhivirali smo taj meč. FSCG

Piše: G. Š.

10.6.2022

Nakon slobodnog dana sinoć su reprezentativci Crne Gore na Stadionu pod Goricom odradili prvi trening nakon dolaska iz Helsinkija, gdje su u 2. kolu poraženi od Finske (2:0). Ujedno, to je prvi od dva treninga, koji su posvećeni utakmici sa našim državnim timom u Podgorici (subota - 20.45 sati).


- Spremni smo za naredni meč, rekao je crnogorski napadač iz južnokorejskog Inčona Stefan Mugoša u razgovoru sa novinarima.

- Pokazali smo da možemo da igramo, pogotovo pred našim navijačima, na našem stadionu gdje smo odigrali sjajnu utakmicu protiv Rumunije. Bilo je kako je bilo u Finskoj. Arhivirali smo taj meč, izvukli pouke i sada mislimo samo na Bosnu i Hercegovinu,

Napadač južnokorejskog Inčona očekuje bolji nastup "Sokola" od onoga u Helsinkiju.

- Pričali smo, analizirali gostovanje Finskoj, ali sve je to iza nas. U fudbalu postoji danas i sutra, ono što te čeka. Pred nama je novi meč od kojeg očekujemo dosta. Idemo na ostvarimo tri boda. BiH je ozbiljna ekipa, imaju kvalitetne pojedince. Ali, gledamo sebe. Dosta toga zavisi od nas. Isto kao i prošlog puta kada smo igrali pod Goricom. Disciplina, agresivnost, borbenost, da nas nose navijači, to je pravac koji bi trebalo da nas vodi do pobjede, dodao je Mugoša.


U formi sam

Upravo je Mugoša pogotkom za 1:0 trasirao put do trijumfa nad Rumunijom.

- Gol uvijek znači. Jedva čekam da igram za reprezentaciju, u formi sam i nadam se da ću to ponovo potvrditi u subotu veče. Mada, kazao sam to i ranije, uopšte nije važno ko će biti strijelac. Bitno je da upišemo tri boda protiv Bosne i Hercegovine, zaključio je Mugoša.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.